Koncert Prljavog kazališta u sarajevskom Domu mladih

Prljavo kazalište

Prljavo kazalište

U subotu, 18. maja 2013. godine, u Domu mladih u Sarajevu će nastupiti kultna zagrebačka rock’n’roll grupa Prljavo kazalište.

Koncert će početi u 21.00 sat, a članovi Prljavog kazališta će sarajevskoj publici predstaviti njihov posljednji album – ‘Možda dogodine’, koji je objavljen 2012, i koji do sada nije imao koncertnu promociju u Sarajevu.

Prljavo kazalište je bend koji je višegodišnjim radom i stvaralaštvom zaslužio kultni status među rock publikom u zemljama bivše Jugoslavije.

Jasenko Houra, Mladen Bodalec i ostatak ekipe su na rock and roll sceni prisutni preko 25 godina, a izdali su 21 album.

“Prljavci” su uvijek rado viđeni gosti u Sarajevu, te je sigurno da će i ovaj njihov koncert u glavnom gradu BiH naići na veliko interesovanje publike, da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a svi prisutni na ovom prvorazrednom muzičkom događaju uživati u nezaboravnom iskustvu.

Ulaznice za koncert Prljavog kazališta u Domu mladih su već u prodaji, te se mogu kupiti putem portala www.kupikartu.ba, kao i na svim Kupikartu.ba prodajnim mjestima – na platou KSC Skenderija, Ferhadiji, biletarnici BKC-a…

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 15 KM, dok će na dan koncerta koštati 20 KM.

Posted by on 2013-05-07. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login