Koncert za pamćenje benda Letu štuke u Beogradu

Letu štuke

Letu štuke

Spektakularan koncert pred prepunom dvoranom Doma omladine u Beogradu sinoć je održao kultni sarajevski rock bend Letu štuke, priredivši tamošnjoj publici noć za pamćenje u kojoj je spoj energije članova benda i publike bio potpun.

Štuke su u dvoiposatnom nastupu atmosferu doveli do usijanja odlično uštimani svirajući svoje najveće hitove, ali i stvari s novog albuma “Brojevi računa”.

Publika je u glas pjevala s frontmenom benda Dinom Šaranom pjesme kao što su “Mjesto za dvoje”, “Paranoja”, “Pero Papacoder”, “Proteini i ugljikohidrati”, “Minimalizam”, dok je u potpuni delirij publiku dovela jedna od njihovih najpoznatijih stvarki “Tesla”.

Članovi benda tri puta su se na bis vraćali na scenu, a posljednju je pjesmu Šaran otpjevao na želju poznatog beogradskog glumca Sergeja Trifunovića.

Sarajevski fanovi ovog benda mogu se nadati da će ovakav nezapamćeni koncert Štuka imati priliku doživjeti u narednom periodu i u njihovom rodnom gradu.

Posted by on 2012-05-26. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login