‘KZU ole ole PZU oje oje’ u Kriterionu

KZU ole ole PZU oje oje

KZU ole ole PZU oje oje

Nakon više od godinu dana travnička soft-punk grupa KZU ole ole & PZU oje oje će ponovo nastupati u Sarajevu, u art kinu Kriterion u subotu, 9. februara sa početkom u 22 sata.

KZU ole ole & PZU oje oje će pred sarajevskom publikom i ovog puta odsvirati cjelovečernji repertoar obogaćen pjesmama snimljenim u vremenu između njihova dva nastupa u Kriterionu.

KZU ole ole PZU oje oje su na bh muzičkoj sceni prisutni još od 1998. godine, a nastupali su širom BiH i regiona gdje su pobrali mnogobrojne simpatije publike. Poznati su i po koncertima koji znaju trajati i više od tri sata, a u svojim kompozicijama često kombinuju satirične inserte iz popularnih svjetskih i domaćih numera. Do sada su snimili jedan album pod nazivom “Pali smo”, a inače u svom repertoaru imaju blizu 40 pjesama. Bend je u početku brojao 12 članova, danas nastupaju uglavnom sa pet ili šest.

Cijena ulaznice je 5 KM, a mogu se kupiti na ulazu u Kriterion na dan svirke.

Posted by on 2013-02-08. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login