Lady GaGa osvojila četiri nagrade na dodjeli MTV EMA 2011.

Lady GaGa

Lady GaGa

Lady GaGa je  sinoć u Belfastu potvrdila svoj status prve dame popa na dodjeli MTV EMA 2011., osvojivši četiri nagrade na događaju koji je okupio zvijezde u Odyssey Areni.

Lady GaGa trijumfirala je u kategorijama Najbolji ženski izvođač (Best Female), Najbolja pjesma (Best Song) i Najbolji spot (Best Video), kao i u kategoriji Najveći obožavatelji (Biggest Fan) – potpuno novoj nagradi koja slavi umjetnike s najpredanijim fanovima.

Justin Bieber, Bruno Mars i Thirty Seconds to Mars osvojili su po dvije nagrade. Pop fenomen Bieber odnio je nagrade za Najboljeg muškog izvođača (Best Male) i Najboljeg pop izvođača (Best Pop). Thirty Seconds to Mars nagrađeni su u kategoriji Najbolji alternativni izvođač (Best Alternative) i Najbolji World Stage nastup (Best World Stage), a Bruno Mars je briljantnu godinu okrunio pobjedama u kategorijama Najbolji Push (Best Push) i Najbolji novi izvođač (Best New).

Ekstatični korejski boy band Bigbang priredio je iznenađenje na dodjeli, osvojivši prvu ikad dodijeljenu nagradu Best Worldwide, pri čemu su pobijedili neke od najvećih svjetskih zvijezda. Hip-hop otpadnik Eminem ponovio je trijumf iz 2010. osvojivši nagradu u kategoriji Najbolji hip-hop izvođač (Best Hip Hop), a Katy Perry je za svoje očaravajuće nastupe uživo dobila nagradu Najbolji izvođač uživo (Best Live). Linkin Park su bili popularan izbor u kategoriji Najbolji rock izvođač (Best Rock).
Više od 8000 fanova pratilo je dramu koja se odvijala u Odyssey Areni u Belfastu, dok su najveći svjetski izvođači izvodili uzbudljive nastupe uživo, među ostalima Justin Bieber, DJ David Guetta, Lady GaGa, Bruno Mars, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Jessie J, LMFAO, Snow Patrol i Queen.

Britanski rockeri Coldplay otvorili su dodjelu ludo energičnom izvedbom pjesme Every Teardrop is a Waterfall, dok je visoki glas Lady GaGe u pjesmi Marry the Night, koju je izvela ispred divovske skulpture Mjeseca, oduševio publiku. Globalni pop fenomen Justin Bieber sve je rasplesao uz Under the Mistletoe koja je prešla u Never Say Never. DJ David Guetta zapalio je Odyssey Arenu svojim spektakularnim plesnim miksom, koji je uključivao Ludacrisa, Taioa Cruza i Jessie J, uz blještanje lasera i disko kugli.

Posted by on 2011-11-07. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login