Let 3 i TBF objavili zajedničku obradu pjesme “Izgubljeni”

TBF, Let 3, izgubljeni

TBF, Let 3, izgubljeni

Izuzetno popularna pjesma „Izgubljeni“ Leta 3, nedavno je doživjela potpunu muzičku transformaciju u verziji u kojoj su se legendarnim riječkim rockerima pridružili ništa manje legendarni TBF, a sve je zaokruženo zvukovima Meksika u izvedbi maricahi benda El Combo.

Ova zanimljiva muzička suradnja koja je javnosti predstavljena na ovogodišnjem izdanju Antivalentinova , dobila je i svoje video izdanje. Video spot je sniman upravo na Antivalentinovu 3 u prepunom Domu sportova i vjerno preslikava euforiju ovog velikog muzičkog spektakla.

Ko su Izgubljeni? Oni su, kako kažu muzičari, nazivnik za sve one koji se ne osjećaju kao dio današnje društvene svakodnevice već razmišljaju o nekim boljim svjetovima i pokušavaju ih stvarati baveći se umjetnošću.

„Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U muzičkom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze „Izgubljeni“, tako smo se mi našli.“ , kaže Saša Antić iz TBF-a.

Novom muzičkom saradnjom je jako je zadovoljan i glavni autor pjesme – Zoran Prodanović Prlja: ” To je to, nezaboravno, neprocijenjivo iskustvo i doživljaj. Obraditi ovu pjesmu u ovom dream teamu energije, emocije, duha i suverenosti vladanja umijećem baratanja instrumentima, glasovima, pozornicom je jednostavno čudo! Baza je Let 3 rock mašina, a na to se savršeno nadovezuju El Combo sa svojim mentalitetom i izvedbom, a onda preko te torte ulete TBF, onakvi kakvi jesu i bit će, subverzivne kreativne splitske pantigane! Naravno, ne smijemo izostaviti i dupkom punu dvoranu i našu vjernu publiku koja se svojim angažmanom savršeno uklopila u ovu glazbenoscensku, energetsku dizalicu!”

Posted by on 2018-05-26. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login