LinkedIn premašio granicu od 300 miliona članova

LinkedIn

LinkedIn

Profesionalna društvena mreža LinkedIn sa sjedištem u Kaliforniji objavila je u petak da je premašila granicu od 300 milijuna članova, od kojih više od polovice boravište ima izvan SAD-a.

“Iako ova etapa oduševljava, još je dug put pred nama prije nego stignemo do cilja stvaranja gospodarskih prilika za svakoga od 3,3 milijarde radne snage u svijetu”, piše u bilješki na blogu zamjenik predsjednika tvrtke Deep Nishar.

Da bi ostvario taj cilj, LinkedIn računa na razvoj korištenja svojih usluga putem mobilne tehnologije.

“Do kraja godine, računi na mobilnim telefonima predstavljat će više od 50 posto našeg prometa na svjetskoj razini”, ističe Deep Nishar. “Već u desetak zemalja poput Kostarike, Malezije, Singapura, Švedske, UAE-a i Velike Britanije, naši članovi koriste više LinkedIn na svojim mobilnim uređajima nego na uredskim računalima”, otkriva on.

Sa sjedištem u Mountain Viewu u Silikonskoj dolini u Kaliforniji, tvrtka je prisutna u više od 200 zemalja.

U februaru je lansirala inačicu na kineskom jeziku u pokušaju osvajanja najveće populacije korisnika interneta na svijetu.

Posted by on 2014-04-21. Filed under Magazin, Tehnologija & Nauka. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login