Livno: Najavljeno povećanje plata opštinskoj administraciji

Livno

Livno

Načelnik opštine Livno Luka Čelan najavio je povećanje plata zaposlenih u opštinskoj administraciji, za šta su planirana sredstva u budžetu za 2012. godinu.

Čelan je rekao da se plate zaposlenih u opštinskoj administraciji Livna nisu mijenjale u posljednjih pet godina, te da ni planirano povećanje u ovoj godini “neće biti neko veliko povećanje”.

On je naveo da su planirana sredstva za ovu namjenu nešto veća u odnosu na prethodne godine i zbog toga što će u ovoj godini biti formirana opštinska služba za kapitalne investicije, u kojoj će biti zaposlena četiri visokostručna lica.

Ova služba će biti formirana kako bi opština Livno mogla aplicirati za sredstva i kandidovati projekte koji se finansiraju iz predpristupnih fondova Evropske unije i kako bi na jednom mjestu bili vođeni svi poslovi koji se odnose na realizaciju projekata u oblasti kapitalnih investicija.

Posted by on 2012-01-05. Filed under Livno, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login