Madona ponovo u redateljskim vodama

Madona Roman je objavljen u oktobru prošle godine, a prati zaljubljivanje američke studentice Faride i mladog muslimana Adea na idiličnom otoku nedaleko od kenijske obale, te iminentan sukob kultura koji komplicira njihov odnos.

Pop diva Madona odlučila se ponovno okušati u redateljskim vodama, a njezin će treći filmski uradak biti adaptacija debitantskog romana američke spisateljice Rebecce Walker “Ade: A Love Story”, piše BBC.

Madona je knjigu proglasila “fantastičnim putovanjem koje svakako morate pročitati”.
Film će koproducirati Walker, kći slavne Alice, autorice Pulitzerom nagrađenog romana “Boja purpura” (1982.), te Bruce Cohen, koji je producirao holivudske uspješnice “U dobru i u zlu” i “Vrtlog života”.

Prema pisanju Hollywood Reportera, Madona i producenti trenutno su u potrazi za scenaristom koji bi adaptirao knjigu za filmsko platno.
Madonin je redateljski debi bio film “Filth and Wisdom” (2008.). Režirala je još “W. E.” (2011.) o odnosu Edwarda VIII. i Wallis Simpson, nakon čega se koncentrirala na svoju glazbenu karijeru s albumom MDNA i velikom svjetskom turnejom.
Časopis Forbes ju je proglasio najbolje plaćenom pjevačicom u 2013., s procijenjenih 125 milijuna dolara zarade od glazbe, te prodaje vlastitih linija odjeće i mirisa.

Posted by on 2014-03-28. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login