Manchester United želi Ibrahimovića

fudbal, PSG, Zlatan IbrahimovićManchester United želi dovesti Zlatana Ibrahimovića, javljaju britanski i italijanski mediji.

Navodno je Louis van Gaal već ponudio ugovor švedskom napadaču, koji nastupa za PSG.

Nije trebalo dugo da se oglasi i sam Ibrahimović u intervjuu za Sports Illustrated. U centru pažnje je ne baš tako dobar odnos koji su imali Ibrahimović i van Gaal u prošlosti.

Misli se na period od 2001. do 2004. godine, kada je Ibrahimović nastupao za Ajax, a van Gaal bio tehnički direktor kluba.

Van Gaala je kritikovao i u knjizi “I Am Zlatan”.

“Nije bilo dobro. Nije mi se sviđao način na koji je radio dok je bio direktor u Ajaxu”, bio je iskren švedski napadač, koji je dodao da u ovom trenutku ne može predvidjeti da li bi mogao imati problema sa van Gaalom ukoliko pređe u redove Uniteda.

Ali je rekao i da njegov, ne baš sjajan odnos sa Holanđaninom, neće biti razlog ukoliko ne pređe na Old Trafford.

“Na kraju, on je profesionalac kao i ja. Nisam imao takvih problema, ja moram raditi svoj dio posla, a trener svoj. Naravno da će biti svađa, ali to je nešto što volim”, zaključio je Ibra.

Posted by on 2015-07-26. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login