Maradona: Guardiola je izvrstan, ali Mourinho je najbolji na svijetu

Diego Maradona

Diego Maradona

Diego Maradona, jedan od najboljih svjetskih nogometaša svih vremena, osvrnuo se u izjavi za Sport360 na dvojicu trenera koji vode dva najveća španska kluba.

“Obožavam Mourinha! Kao čovjeka, trenera i psihologa. Za mene je on najbolji na svijetu. Iz ničega može napraviti nešto i zbog toga ga toliko puno cijenim. Nisam ‘zaljubljen u njega’, ili tako nešto, ali za mene je on izuzetan čovjek”, rekao je trener Al Wasla.

“Pep Guardiola je sjajan čovjek, znam ga jako dobro. Možda ne prima dovoljno zasluga za svoj rad, jer ima na raspolaganju puno impresivnih nogometaša. Nemojte zaboraviti da je on još uvijek vrlo mlad trener, i da je pred njim velika karijera”.

Na kraju je bivši selektor argentinske reprezentacije iznio mišljenje da će Barcelona u nastavku sezone najveći fokus dati osvajanju Lige prvaka. “Primera je već sada Realova, pa će se Barcelona maksimalno koncentrirati na Ligu prvaka”, zaključio je Argentinac, sugerirajući da je katalonska ekipa odustala od borbe za naslov prvaka Španjie, budući da Real Madrid ima na vrhu tabele 10 bodova više od svog najvećeg rivala.

Posted by on 2012-02-22. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login