Marin Čilić u Međugorju dočekan uz ovacije i baklje

Marin Čilić

Marin Čilić

Marin Čilić svoj najbolji trenutak karijere trenutno proživljava u svome rodnom Međugorju gdje ga je dočekalo mnoštvo sugrađana prijatelja i članova porodice koji su konstantno uzvikivali njegovo ime i sa suzama u očima slavili ovaj povijesni trenutak za Međugorje.

Čilić je stigao u pratnji stotinjak motora, vozeći se u oldtimer Mercedesu niz glavnu ulicu grada gdje je pozdravljao sve prisutne fanove. Predsjedavajući vijeća ministara Vjekoslav Bevanda i gradonačelnik zagraba Milan Bandić su jedni od prvih koju su mu čestitali na njegovom uspjehu, nakon čega se Marin, uz brojne zagrljaje kako prijatelja tako i sugrađana i članova porodice, zaputio ka crkvi.

Ćilićevom dočeku prisustvovali su ljudi širom Bosne i Hercegove i Hrvatske.

“Veliki sam Marinov fan i ovo je povijesni dan za mene. Naprosto uživam”, kazao je Andrej Bešlić koji je stigao iz Kreševa.

Nakon obavljene mise, program će se nastaviti na platou SRC Ćorkov Dolac gdje će se održati koncert na kome će među ostalima nastupiti i Marko Perković Thompson te Mate Bulić. Od 20 sati bit će upriličen i vatromet, uz obaraćanje Marina Čilića.

Posted by on 2014-09-16. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login