Massimo Savić 8. marta u Domu mladih

Massimo Savić
Massimo Savić

U sklopu svoje predstojeće bh. turneje Massimo Savić održat će u martu koncerte u pet gradova u Bosni i Hercegovini u produkciji Tomislava Kašljevića, a turneja će kulminirati velikim koncertom u Sarajevu, koji će se održati na Dan žena, 8. marta u Domu mladih.

Turneja započinje 1.marta u Bihaću u dvorani Luke, te se nastavlja 3. marta u Tuzli u prostoru Bosanskog kulturnog centra, 5. marta u Mostaru u Domu Herceg Stjepan Kosača i 6.marta u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu.

Turneja je osmišljena kao Massimov osmomartovski muzički poklon brojnim njegovim fanovima u BiH.

Massimo Savić neupitno je jedan od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima, a već dugi niz godina kontinuirano osvaja srca publike regije.

Predstojećom bh. turnejom, okrunit će nezapamćen uspjeh svog aktuelnog albuma “Dodirni me slučajno” kojeg kritičari smatraju jednim od najznačajnijih muzičkih ostvarenja ovih prostora u protekloj godini.

Massima će na sceni tokom turneje pratiti proširena postava njegovog benda, a publici će priuštiti muzičko putovanje koje predstavlja presjek njegove trideset godina duge uspješne karijere uz pregršt hitova.

Posted by on 2014-02-10. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login