Metallica 13. jula u Istanbulu

Metallica

Metallica

Brzi, žestoki i melodični, heavy metal grupa Metallica nastupit će u Istanbulu ovog ljeta.

“Mi smo uzbuđeni što ćemo peti put posjetiti Istanbul, u Turskoj , 13. jula, u okviru proširene evropske turneje ‘By Request’“, navodi se u saopćenju benda na njihovoj službenoj web stranici.

Metallica je održala veliki broj koncerata u Južnoj Americi i Evropi u martu, u sklopu projekta “By Request“, koji fanovima omogućava glasanje za pjesme koje žele čuti na koncertu.

Oni koji kupuju ulaznice online, dobit će e-mail s kodom i linkom na stranice na kojima se mogu odabrati pjesme koje bi htjeli da čuju od benda na koncertu.

Koncert u Istanbulu bit će održan na stadionu ITU, s početkom u 17,00 sati po lokalnom vremenu, a ulaznice će biti u prodaji online od utorka na stranici biletix.com.

Metallica je formirana 1981. godine i jedan je od najuspješnijih bendova, sa preko 110 miliona prodanih albuma širom svijeta. Oni su ranije u Istanbulu nastupili 1993., 1999., 2008. i 2010. godine.

Posted by on 2014-03-19. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login