Mostar: Pripreme za koncert Đorđa Balaševića

Đorđe Balašević

Đorđe Balašević

Pripreme za koncert Đorđa Balaševića i njegove ‘Panonske mornarice’ 5. jula u Mostaru na stadionu Pod Bijelim brijegom u punom su jeku.

Kako se saznaje od organizatora, pripreme se odvijaju prema planu i već sutra na stadionu počinje montaža bine i vrhunske opreme.

Također ističu da za ulaznice vlada očekivano veliki interes te da se online rezervacija putem portala kupikartu.ba završava zaključno sa srijedom.

Cijena VIP ulaznica je 40 KM, a za mjesta na tribinama košta 25 KM i njihova cijena i na dan koncerta ostat će ista.

Dolazak na nastup velike muzičke zvijezde i čuvenog kantautora pod nazivom ‘Osmeh se vratio u Mostar’ najavili su posjetioci iz cijele BiH, ali regiona i svi s nestrpljenjem iščekuju Balaševićev spektakl.

Popularni Balaš u Mostar sa svojom ekipom stiže u četvrtak, 4. jula, i poručio je da se veoma raduje dolasku u grad na Neretvi.

Balašević bi Mostar ponovo mogao posjetiti najesen, kada bi trebala biti održana projekcija njegovog filma ‘Kao rani mraz’.

Posted by on 2013-07-02. Filed under Film & Muzika, Magazin, Mostar, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login