Mourinho: Nismo još ništa osvojili

Jose Mourinho

Jose Mourinho

Chelsea je uvjerljivo najbolja ekipa Premier lige, ali trener Jose Mourinho, bez obzira što u 12 kola ima deset pobjeda i dva remija, upozorava: “Nismo još ništa osvojili.”

Chelsea je od početka sezone nanizao 18 utakmica bez poraza, što je klupski rekord. Mourinha su novinari pitali je li ova ekipa bolja od one koja je 2005. i 2006. osvojila naslov.

“Biste li se sjetili ekipe koja je igrala lijep nogomet, ali nije ništa osvojila? Nisam siguran”, kazao je Mourinho i dodao: “Uvijek pamtite ekipe koje su pobjeđivale. Igramo odlično, imamo rezultate, ali bit ćemo frustrirani ako na kraju sezone ne budemo imali trofeje u svojim rukama.”

Prošle sezone, nakon što se vratio iz Reala, Mourinho nije uspio osvježiti ekipu, ali ove sezone Chelsea je povezan kao najbolji orkestar, prenosi goal.

“U nogometu, teško je predvidjeti kakva će biti sezona, ali kad igrate dobro, ne morate se pribojavati loših rezultata. Oni će doći, ali ekipa ima samopouzdanja pa je teško povjerovati da će takvo razdoblje potrajati”, dodao je Mourinho.

Posted by on 2014-11-28. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login