Mourinho: Torres je pravi jer uvijek daje sve od sebe

Jose Mourinho

Jose Mourinho

Španski nogometaš Fernando Torres trenutno uživa u Chelseaju kojem je svojim golovima donio mnogo uspjeha u posljednje vrijeme.

Igrač koji je kritiziran od trenutka kada je došao u Chelsea prvo je postigao dva pogotka Schalkeu u susretu Lige prvaka, a potom je u posljednjim trenucima odlučio derbi protiv Manchester Cityja golom za 2-1.

“Stvarno osjećam od njega da baš u svakoj utakmici daje sve od sebe. Nije bitno koliko je suparnik težak, nije bitno je li igra od početka, je li ušao u nastavku ili pred sam kraj, ali Torres uvijek ide do maksimuma i zato ga poštujem”, rekao je trener Chelseaja Jose Mourinho i dodao:

“Mnogi ljudi nemaju dobro mišljenje o njemu, a ja im poručujem da se grdno varaju. Torres bolji nego što mnogi misle. I ne gledajte samo pogotke, jer on stvarno obavlja veliki dio posla u ekipi. I pravi je dio ekipe, što je itekako bitno”.

Posted by on 2013-11-02. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login