Muzička akademija na Ekonomskom fakultetu

Dana 14. 04. 2012 u okviru svojih aktivnosti Alumni Asocijacija Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i Alumni asocijacija Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu realizuju zajednički projekat pod nazivom Muzička akademija na Ekonomskom fakultetu.

U sklopu pomenutog projekta će biti organizovan koncert Ansambla Muzičke akademije Sarajevo za sadašnje i bivše uposlenike i studente ove dvije institucije. Na repertoaru Ansambla će se između ostalih naći djela poznatih kompozitora Mozarta, Bacha i Paganinija. Uz prelijepe zvuke ovih svevremenskih kompozicija, sadašnji i bivši uposlenici i studenti ove dvije institucije će biti u prilici da se druže, razmjenjuju iskustva i provedu subotnju večer u jednoj potpuno drugačijoj atmosferi.

Koncert će biti održan u Auli Ekonomskog fakulteta u Sarajevu sa početkom u 18:00 sati, a ulaz na koncert je besplatan.

Pozivamo sve sadašnje i bivše uposlenike i studente Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu da svojim prisustvom uveličaju ovaj nesvakidašnji događaj na našem Fakultetu.

Posted by on 2012-04-11. Filed under Sarajevo, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login