Na ilidžanskoj Termalnoj rivijeri počinje ljetna sezona

 Termalna rivijera Ilidža

Termalna rivijera Ilidža

Otvaranjem rekreativnog bazena Termalne rivijere Ilidža u nedjelju 1. juna započinje Lljetna sezona 2014.

“U sezonu ljeto 2014. Termalna rivijera Ilidža ulazi sa savršenom ponudom za posjetioce različitih generacija i želja, kojima su zajednički visoki kriteriji u odabiru rekreativnih sadržaja. Sa porodicom u centru pažnje našim posjetiocima ćemo ponuditi stare i nove sadržaje i mnogobrojne planirane večernje i dnevne zabave. Pri tome će cijene cjelodnevnog užitka i boravka na tzv. sarajevskom moru ostati nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu”, saopšteno je.

I dalje jedan od highlightsa sezone ostaju pješčani tereni za fudbal i odbojku koji su namijenjeni i sportistima i svim onima koji sa svojim društvom žele dodatnu zabavu i izazov.

U sklopu vanjskih bazena fudbalskim fanovima će biti omogućeno praćenje utakmica Svjetskog prvenstva 2014, uz piće i jelo po akcijskim cijenama. Cijena kupanja u terminima od 13.06. do 12.07. u vremenu od 19.30 do 00.00 sati iznosit će 5 KM.

Sve ljubitelje noćnog kupanja obradovati će činjenica da će se ovi termini nastaviti i preko sezone i održavati će se kao i do sada subotom od 22 do 02 sata.

Termalna rivijera Ilidža tradicionalno posebnu pažnju posvećuje programima za djecu, te će oni u dobi od četiri do 10 godina moći pohađati edukativni plivački kampus, koji će krenuti sa radom već pred kraj mjeseca juna.

Posted by on 2014-06-01. Filed under Ilidža, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login