Na INmusicu The Cranberries, Franz Ferdinand, Mando Diao…

Cranberries

Cranberries

Sedmi po redu INmusic festival, koji je najavljen za 29. i 30. juni, na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, upravo je dobio još jedan – nulti dan! Nulti dan INmusica održat će se 28. juna kao poklon posjetiteljima i zagrijavanje za nezaboravan doživljaj početka ljeta.

Produženjem trajanja festivala na tri dana INmusic daje još jedan doprinos turističkoj ponudi grada Zagreba i Hrvatske, jer je za goste izvan Zagreba i iz inozemstva privlačnije putovati na trodnevni festival.

Još jedan dan festivala omogućava dovođenje još nekoliko atraktivnih muzičkih imena koja će dodatno potvrditi INmusic Festival kao jedan od najznačajnijih regionalnih festivala, s nizom europskih priznanja. Nakon što ga je ugledni Timesa uvrstio među 20 najboljih evropskih festivala, ove godine je Globalgrasshoper, jedan od najvažnijih putničkih portala, uvrstio Inmusic u 10 najboljih europskih festivala.

Trodnevni INmusic festival će biti još značajniji za zagrebačku privredu, jer će dodatnim danom održavanja privredne grane vezane uz festival ostvariti veće prihode.

Kupljene festivalske ulaznice vrijede i za nulti dan, izvođači koji će nastupiti nultog dana festivala bit će objavljeni uskoro, kao i novi dodatni sadržaji koji će biti predstavljeni na ovogodišnjem festivalu.

Do sada su svoj dolazak na INmusic 2012. potvrdili Franz Ferdinand, The Cranberries, Mando Diao i Gogol Bordello.

Festivalske ulaznice za INmusic festival 2012. mogu se naći u prodaji u Tisak media centrima u Hrvatskoj, te online putem www.ticketpro.hr, po izuzetno povoljnoj cijeni od 290 kuna, i to do 18. aprila.

Posted by on 2012-03-05. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login