Na Jahorini idealni uslovi za skijanje

Jahorina, skijanje

Jahorina, skijanje

Sve skijaške staze na Jahorini pripremljene su za skijanje, kompletan kosi transport je u funkciji, sigurnost je podignuta na maksimalan nivo, tako da je sve spremno za idealno skijanje, rekao je Srni rukovodilac za sport i ski-staze Olimpijskog centra Jahorina Miro Kalem.

Kalem je pozvao ljubitelje Jahorine i skijanja da danas dođu i uživaju na olimpijskoj ljepotici.

Skijaši koji će danas provesti dan na Jahorini pozvani su da obavezno prate signalizaciju na ski-stazama, zbog povećane magle, čije se smanjenje, prema meteorološkim najavama, očekuje oko 11.00 sati.

Kalem je apelovao da vozači motornih sanki imaju obzira i da ova vozila koriste isključivo na stazama za sanke koja su predviđena za to, a ne po uređenim skijaškim stazama.

“Tokom dana to je svedeno na minimum, ali imamo povećan broj vožnji motornih sanki u noćnim satima kada se staze uređuju, što nam predstavlja ogroman problem, jer ih moramo uređivati više puta”, pojasnio je Kalem.

Posted by on 2013-03-02. Filed under Bosna i Hercegovina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login