Na Jahorini porastao broj skijaša za 36 posto u odnosu na prošlu godinu

Jahorina
Jahorina

U prvih deset dana rada skijaške sezone Olimpijski centar Jahorina zabilježio je za 100 posto veće prihode od prodaje karata u odnosu na isti period prošle rekordne godine, saopšteno je iz OC Jahorina.

”Zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje stanje na stazama je odlično i OC Jahorina će spremno dočekati Retro ski opening od 13. do 16. decembra 2018. godine, kada će u pogon biti pušteni, pored ski lifta Poljice, i šestosjed Poljice i Ogorjelica te za najmlađe ski vrtić Poljice i novoizgrađeni ski vrtić Rajska dolina. Za skijaše će raditi prodajna mjesta Poljice, Ogorjelica, Bistrica i Rajska dolina, a svi će moći da iskoriste nevjerovatan popust na ski karte od 70 posto. Dobar provod na Jahorini ne jenjava, tako će svi posjetioci Jahorine 15. decembra imati priliku da uživaju uz pjesme Crvene jabuke, dok se za 29. decembra sprema poseban spektakl, koncert Lepe Brene, kojim će na Jahorini početi novogodišnje slavlje”, istakli su iz OC Jahorina.

Na preostale dvije sarajevske olimpijske planine Bjelašnici i Igmanu skijaška sezona do danas (ponedjeljak, 10. decembra 2018. godine) nije počela.

Posted by on 2019-02-11. Filed under Ekonomija, Turizam. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login