Na ovogodišnjem Mostar Summer Festu preko 28 izvođača

Na ovogodišnjem sedmom izdanju Mostar Summer Festa koji će se održavati 27., 28. i 29.06. u industrijskoj zoni Grada Mostara nastupit će preko 28 izvođača iz BiH i regije, javili su organizatori.

Mostar Summer Fest
Mostar Summer Fest

“Ove godine najbitnija je vijest da se Festival produžio s dva na tri dana trajanja tako da smo posjetiteljima omogućili još jedan dodatni dan zabave. To je bio logičan slijed događanja, jer od samih početaka pokušavamo ubaciti neke inovacije i dizati Festival na jednu veću razinu”, izjavio je direktor Festivala Niki Radić.

Istakao je kako je taj treći dan i više nego jedna razina jer su time produžili boravak turista u Mostaru što je od velikog značaja za Mostar i Hercegovinu, ali i BiH, i pritom dodao kako je ovogodišnje sedmo izdanje Festivala daleko najjače po izvođačima do sada.

Tako će na main stageu posjetitelji moći uživati uz Hladno Pivo, Vojku V, Partibrejkerse, Elemental, Krešu Bengalku i mnoge druge, a na e-MOtion stageu mnogi partjaneri mogu uživati do sitnih sati uz Insolate, Iliju Đokovića, Iliju Rudmana, LAG, TKNO i mnoge druge regionalne zvijezde.

“Što se tiče lineupa mi se svake godine trudimo dovesti ponešto za svačiji glazbeni ukus, tako da ove godine imamo preko 28 izvođača na dva stagea i prema dosadašnjim reakcijama na društvenim mrežama mogu reći da smo pogodili s lineupom i odaziv je stvarno super”, kazao je Radić.

Mostar Summer Fest će, navode organizatori, biti i na najvećoj produkcijskoj razini do sada, jer će festivalska chill-out zona biti daleko najbogatija i najveća do sada, a neće nedostajati ni adrenalinskog sadržaja.

Inače, festivalske ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti do srijede, 26. juna, po cijeni od 45 maraka, dok su jednodnevne ulaznice, po cijeni od 20 maraka. Na same dane Festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, nego samo jednodnevnu.

Posted by on 2019-06-21. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login