Nadal: Ozljeda je već pala u zaborav

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Španjolac Rafael Nadal, treći teniser svijeta, privukao je veliku pažnju španjolskih novinara na aerodromu u Palma de Mallorci, prije odlaska na put u SAD.

Nadal se otisnuo na put ”preko velike bare”, jer ga, kao i ostale najbolje tenisere svijeta, očekuju nastupi na dva ATP Masters 1000 turnira u proljetnoj američkoj turneji koji se održavaju u Indian Wellsu i Miamiju. Na kalifornijskom turniru u Indian Wellsu Nadal će braniti naslov pobjednika, te zaigrati prvi puta nakon Australian Opena, na kojem je zbog napuknuća tetive u desnom koljenu predao četvrtfinalni dvoboj Škotu Andyju Murrayju u trećem setu. Zbog ozljede je otkazao nastupe na turnirima u Rotterdamu i Dubaiju.

– Očekuju me dva jaka turnira, nadam se da ću biti uspješan. Želja mi je pokazati istu razinu igre koju sam demonstrirao na početku ove sezone. Putujem u Ameriku s puno nade i puno samopouzdanja, budući da je ozljeda koljena gotovo već pala u zaborav. Dovoljno sam trenirao i spreman sam – poručio je Nadal.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-09. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login