Nagradu „Grah za Iliju Ladina 2011.“ dobila Ferida Duraković

Ferida Duraković

Ferida Duraković

Nagradu „Grah za Iliju Ladina 2011.“ za najbolju pjesmu napisanu na temu jednog stiha Ilije Ladina „Nemoj jesti sam“ dobila je Ferida Duraković

U sarajevskoj Skenderiji, u prostoru Charlame, u subotu, 22. prosinca održat će se umjetnički performans pod nazivom Grah za Iliju Ladina u Charlami. Početak je zakazan u 12:00 sati, kada će sudionici, nakon svečanog otvaranja, obići aktualni Sajam knjiga – Zimski salon knjige u Skenderiji. Program se nastavlja u 13:00 sati dodjelom nagrade „Grah za Iliju Ladina 2011“, koju je dobila pjesnikinja Ferida Duraković, te prikazivanjem snimka s jedne davne književne večeri Ilije Ladina u kultnom Zvonu. Potom, pjesnici čitaju svoje svoje radove. Performans završava u 16:00 sati.

Na skup se dolazi bez posebnog osobnog pozivanja. Svi umjetnici koji dođu u Charlamu i koji napišu pjesmu na okvirnu temu jednog Ilijinog stiha „Pišeš li?“ sudjeluju u natjecanju za nagradu „Grah za Iliju Ladina“.

Umjetnici koji žele sudjelovati u ovom programu svoj dolazak mogu najaviti i pjesme poslati e-mailom na: kolonija.ilije.ladina@gmail.com

I oni koji se ne stignu javiti e-mailom – dobro su došli.

Posted by on 2012-12-19. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login