Najbolji regionalni DJ-evi na najjačem e-MOtion stageu do sadaMostar Summer Fest je svoje ovogodišnje izdanje već nedavnom objavom lineupa za Main stage najavio kao najjače. Sada je došao red na partijanere, čiji oaza zvana e-MOtion stage ove godine ide na najjače!

Mostar Summer Fest
Mostar Summer Fest

Svi ljubitelji elektronike će vrhunski uživati jer ove godine festival dovodi najjače regionalne DJ zvijezde: Ilija Đoković kojeg slove kao jedanog od najperspektivnijih DJ-eva Balkana, te Iliju Rudmana i LAGa koji svojim setovima uvode publiku u beatove undergrounda.

Partijaneri će imati priliku čuti i osjetiti atmosferu važnih regionalnih techno izvođača kao što su TKNO, BATTRIC&MIVU, AVOID AKA Vladimir Ačić, SUGAR LOBBY, koji svojim radom i produkcijom osvajaju širu regiju.

e-MOtion stage će ugostiti i house majstora Yakku. On je prošle godine proglašen za najboljeg hrvatskog DJ-a, koji je napravio prvi house album u 19 godina, i time ispisao novu stranicu hrvatske elektronske scene. Njemu se pridružuje i Lawrance Klein koji nosi naslov pobjednika ‘Burn Residency-a’, respektabilnog natjecanja čiji su članovi žirija renomirani svjetski DJ-evi poput Carla Coxa, dok ga slijedi Maroje koji će stage začiniti setom energičnog pristupa i tehničke dotjeranosti.

Za nezaboravan provod je zadužena i lokalna podrška: Andrej Jelić b2b Igor HDP (ROOF AW), Worda, Alen Milivojević i Pajs.

S najboljim regionalonim DJ-evima, te s imenima Main stagea: Hladnog Piva, Partibrejkersa, Vojko V, Brkovi, Elemental, Krešo Bengalka, Gustafi, Smoke Mardeljano, Laka, Frenkie,Kontra & Indigo, Van Velzen, Kanda, Koža i Nebojša, Pearl Jam Tribute (VS) i Mara, Mostar Summer Fest zaokružuje svoj ovogodišnji, dosad najjači lineup.

U prodaji su Early bird 2 festivalske ulaznice, po cijeni od samo 35 KM za sve dane festivala, dok su dnevne pretprodajne ulaznice dostupne po cijeni od 15 KM, do 15.6.2019. godine. Svoj nezaboravni ljetni provod možete osigurati preko sustava kupikartu.ba , i fizički na nekoj od njihovih prodajnih lokacija. Mostarci svoje karte mogu kupiti i na info pultu Mepas Malla. Za sve one koji dolaze iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine, organizatori su se pobrinuli i za organizirane pakete prijevoza, gdje sve informacije možete pronaći na http://mostarsummerfest.com/prijevoz/ .

Vidimo se u Mostaru pod najljepšim festivalskim zastavicama.Posted by on 2019-04-04. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login