Najmenadžer RS Mladen Pandurević vlasnik Drvolika

RukovanjeDirektor i vlasnik preduzeća “Drvolik” iz Rogatice Mladen Pandurević izabran je sinoć, u organizaciji banjalučkog dnevnog lista “Fokus”, za najmenadžera Republike Srpske 2009. godine. Pandurević je među devet kandidata koji su ušli u uži izbor izabran za najboljeg i kao nagradu je dobio automobil “lada kalina”.

Kandidate za najmenadžera godine lista “Fokus” nominovale su opštine RS, a o njihovom rangiranju odlučivali su i čitaoci ovog lista.

Podsjećajući da je ovo treća godina od kada je preduzeće “Pres komerc” osnovalo “Fokus”, direktor ovog preduzeća Zoran Šarenac rekao je na svečanosti u Banjaluci da je ovaj dnevni list prijatelj svojih čitalaca, koji nastoji da im pruži prave informacije iz RS, okruženja i svijeta.

“Zalagaćemo se za bolji privredni ambijent RS, kulturu i odbranu RS i njenih institucija, a naš cilj je i saradnja sa ostalim medijskim kućama”, rekao je Šarenac i dodao da iza ove kuće stoje dobri rezultati, te da je njeno opredjeljenje rad sa čitaocima i sponzorima na profesionalan i korektan način.

Šarenac je uručio i ključeve od stana Slobodanu Marinu, izbjeglici iz Hrvatske, koji je ovu nagradu dobio učestvujući u igri “najsrećniji fiskalni račun”.

Na sinošnjoj manifestaciji dodijeljena je i povelja dnevnog lista “Fokus” Mitru Laziću, sportskom radniku iz Novog Grada, povodom 100 godina postojanja Fudbalskog kluba “Sloboda” iz ovog grada.

Izboru najmenadžera godine prisustvovali su ministar finansija RS Aleksandar Džombić, direktor Zavoda za zapošljavanje RS Boško Tomić, direktor Privredne komore RS Dragica Ristić, gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović, direktor Turističke organizacije RS Tihomir Ljubojević, mnogobrojni privrednici, kulturni i sportski radnici.

srna / bih-x.info

Posted by on 2010-03-13. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login