Najveća imena regionalne muzičke scene na Nektar OK Festu 2017

OK Fest

OK Fest

Četvrti po redu „Nektar OK Fest“ održati će se od 30. juna do 02. jula na Tjentištu. Na ovogodišnjem festivalu nastupiće najveća imena regionalne muzičke scene, poručuju organizatori. Saopštenje za javnost donosimo u nastavku:

“Ljubitelje zabave, avanture, prirode i odlične muzike i ovoga ljeta očekuje odličan provod na Tjentištu. Četvrti po redu „Nektar OK Fest“ koji će se održati od 30. juna do 02. jula ugostiće najveća imena regionalne muzičke scene.

U neponovljivom prirodnom ambijentu NP Sutjeska publiku očekuju fenomenalni… „Del Arno Band“ – „Josipa Lisac“ – „Disciplin A Kitschme“ – „TBF“ – „Psihomodo Pop“ – „Van Gogh“ – „Let 3“ – „Urban & 4“ – „Dubioza Kolektiv“ – „Straight Jackin“ – „Justin’s Johnson“ – „Kanda, Kodža i Nebojša“ – „E-PLAY“ – „Zoster“ – „Deca loših muzičara“

Ono što ovaj festival izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posjetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine organizatori će se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su: rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije evropskih i svjetskih filmskih ostvarenja, koje realizujemo na OK cinema stage-u.

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem Nektar OK Festu, već sada su u first minute ponudi naši „OK paketi“ o kojima više informacija možete potražiti na zvaničnoj stranici festivala.

Ne propusti odličan provod koji te i ovoga ljeta čeka u NP Sutjeska, osjeti magiju prirode i jedinstveni spoj avanture i zabave… #budiOK dođi na Tjentište.”

Posted by on 2017-03-01. Filed under Film & Muzika, Kultura, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login