Najveće interesovanje publike za filmove Open Air programa SFF-a

 Sarajevo Film Festival

Sarajevo Film Festival

Veliko je interesovanje publike za filmove koje će ponuditi ovogodišnji program 19. Sarajevo Film Festivala (SFF), što dokazuju i redovi ispred Box Officea gdje se kupuju ulaznice.

Kako je potvrdila Feni portparolka SFF-a Altijana Marić, interesovanje za festivalske programe je veliko uprkos činjenici da je ovaj put prodaja ulaznica počela sedam dana ranije u odnosu na prethodne godine.

“Kao i ranijih godina, najveće interesovanje publike vlada za filmove programa Open Air, ali ne izostaje interesovanje ni za sve ostale festivalske programe. Jako dobro se realizira i SMS rezervacija ulaznica”, kazala je ona.

Ljubitelji sedme umjetnosti koji od 16. do 24. augusta budu u bh. prijestonici na ovogodišnjem izdanju najveće regionalne filmske smotre moći će pogledati 241 film razvrstanih u 12 selekcija, koji će biti prikazani na 11 lokacija.

Posted by on 2013-08-05. Filed under Kultura, Sarajevo Film Festival. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login