Neredi zbog otkazanog konceta Metallice

 

Metallica

Metallica

Veliki neredi zahvatili su unutrašnjost i okolinu dvorane u indijskom gradu Gurgaonu, nakon što je otkazan koncert Metallice.

Kako izvještavaju američki mediji, pobješnjeli fanovi nisu dobro reagirali na vijest o otkazivanju, pa je posljedično ispaštala pozornica, zajedno s instrumentima koji su bili postavljeni na istoj. Na internetu su procurile snimke posjetitelja koji ‘rastavljaju’ stage i instrumente te ih bacaju prema publici i zaštitarima. Haos je nastao u trenutku kad su organizatori, neposredno prije nego što je trebao početi, obznanili kako se koncert ipak održati neće. Međutim, problem je bio što se ispred pozornice u tom trenutku naslagalo već oko 25 hiljada fanova.

Kao razlog otkazivanja koncerta službeno su navedeni sigurnosni propusti ispred stagea, uočeni prije početka koncerta, koji se nisu mogli riješiti u tako kratkom vremenu. Stoga su promotori koncerta obznanili da se gaža otkazuje do nedjelje, uslijed čega je nastala nova komplikacija. Promotori, naime, nisu na vrijeme osigurali dozvole od indijskih gradskih vlasti za nedjeljni koncert, pa je stvar na kraju – otkazana. “Duboko smo razočarani s ovim vijestima, budući da smo željno iščekivali naše prvo iskustvo u Indiji, isto kao i naši fanovi”, priopćili su članovi Metallice na svojoj stranici.

Debakl je dodatno potenciran nakon što je obznanjeno da su promotori koncerta uhićeni neposredno prije samog koncerta, pod sumnjom da su varali prilikom prodaje karata. Sumnja se da su prodali daleko veću količinu karata od samog kapaciteta koncertne dvorane.

Posted by on 2011-10-31. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login