Novi spot grupe Paranoid Android

 Paranoid Android

Paranoid Android

Jučer je premijerno na Youtubeu predstavljen novi spot za staru pjesmu “Go Jocker”, sarajevskog benda Paranoid Android.

Paranoid Android je nedavno imao nastup u clubu Sloga, nakon čega je autorski tim u sastavu Berin Tuzlić, Sanel Preljević, Mak Kulenović i Ado Hasanović iskoristio određene scene sa nastupa te kreirao ovaj spot.

Song “Go Jocker” predstavlja ujedno i najavu nastupa u petak na sceni Kaktus sa popularnom grupom Sikter, ali i sezonu koncerata benda Paranoid Android planiranih za ovo ljeto u Zagrebu, Mostaru i mnogim drugim gradovima u BiH i regionu.

Paranoid Android je do sada održao veliki broj koncerata i nastupa širom Bosne i Hercegovine.

“U petak obećavamo odličnu zabavu i pozivamo sve ljubitelje dobre muzike da nam se pridruže. Nadamo se da se početak podrške bh. bendovima neće završiti samo na podršci pojedinih medija, te da će se mnogi bendovi više pojavljivati sa novim spotovima i pjesmama u domaćim medijima”, kazala je Azemina Halilagić, ritam gitaristica benda Paranoid Android, saopšteno je iz benda.

Od aprila do jula 2013.godine u amfiteatru Doma mladih u Sarajevu biće održavani koncerti u sklopu projekta Muzička scena Kaktus, koji ima za cilj podstaknuti razvoj bh. urbane muzičke scene.

Projekat Muzička scena Kaktus pokrenut je sa namjerom oživljavanja tradicije nekadašnjeg kultnog kluba Kaktus, koji je do 1992. godine egzistirao u sklopu Doma mladih i gdje su svoje prve nastupe imali brojni, danas etablirani bh. izvođači.

Posted by on 2013-05-14. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login