Od danas rezervacija ulaznica za 57. Festival MESS

MESSUlaznice za 57. Internacionalni teatarski festival MESS moguće je rezervirati u direkciji Festivala (MESS Box Office, ul. Maršala Tita 54/I), od danas svaki dan od 10 do 19 sati ili putem telefona na broj 060 343 39 59.

Pres MESS navodi da i ove godine Festival ima nekoliko kategorija ulaznica kao i popuste za različite kategorije publike, a broj ulaznica s popustima je ograničen.

Uslijed tehničkih zahtjeva, direkcija Festivala odlučila je da se i predstava “Elektra” u režiji Andriya Zholdaka u izvedbi Makedonskog narodnog teatra igra 2. oktobra u BNP Zenica.

– Do 19. septembra moguće je rezervirati komplete ulaznica s popustom od 50 posto, dok se za pojedinačne ulaznice odobrava popust od 20 posto – istakla je šefica protokola Festivala MESS Dajana Gurda.

Naglasila je da tradicionalno MESS daje popust od 50 posto na kupovinu kompleta za studente, pozorišne radnike i penzionere, a za kupovinu pojedinačnih ulaznica popust je 20 posto.

– Festival MESS je i ove godine odlučio da će za sve predstave, u okviru dječijeg programa Children MESS biti slobodan ulaz, s tim da će svi posjetitelji morati imati ulaznicu koju će moći rezervirati i preuzeti u prostorijama prodajnog odjela od 20. do 28. septembra – navodi se.

Internacionalni teatarski festival MESS trajat će od 30. septembra do 8. oktobra, a ovogodišnje izdanje ponudit će 22 predstave iz 13 država. Festival će otvoriti predstava belgijske trupe Needcompany “Slijepi putnik”, koja je planirana za 30. septembar u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica.

Posted by on 2017-09-12. Filed under Kultura, MESS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login