Oduzete cigarete u vrijednosti od 20.000 KM

cigareteBilećka policija oduzela je rano jutros 800 boksova cigareta “partner”, tržišne vrijednosti oko 20.000 KM, prilikom kontrole dva putnička vozila u mjestu Divin općina Bileća, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Trebinje.

Policija je oko 3.30 sati, prilikom kontrole automobila “golf”, kojim je upravljao V.B, iz Bileće, na zadnjem sjedištu i na podu ispred mjesta suvozača pronašla 400 boksova cigareta “partner”, a desetka minuta kasnije ista količina cigareta pronađena je u drugom “golfu” kojim je upravljao R.Đ, iz Bileće.

Vozači automobila u kojima su pronađene cigarete su nakon kriminalističke obrade otpušteni iz službenih prostorija Policijske stanice Bileća.

Iz trebinjskog Centra navode da će protiv V.B. i R.Đ. biti dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu Trebinje zbog postojanja osnova sumnje da su se bavili nedozvoljenom trgovinom.

Posted by on 2012-02-03. Filed under Crna Hronika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login