OK Summer stage donosi najbolje dnevne zabave na Tjentištu

Ove godine zagrijavanje za odličan festivalski dnevni i večernji program, na šestom po redu Nektar OK Festu, započinje kraj najvećeg bazena na Balkanu.

OK fest
OK fest

Termin od podneva do 16.00 sati, tokom tri festivalska dana 12., 13. i 14. jula, rezervisan je za dnevne zabave na OK Summer stage-u za koje će se pobrinuti: Mladen Tomić, Nebs Jack i Space Motion.

Taj trojac zadužen je za odličnu atmosferu, na jednoj od omiljenih lokacija OK kampera, koji odmor od ljetnih vrućina i uzavrele festivalske atmosfere traže u hladu bazena na Tjentištu, prikupljajući energiju i dobre vibracije za program koji ih u nastavku dana očekuje na Sensation OK stage-u u OK kampu; Jägermeister main stage-u i na after partijima – saopćili su organizatori.

Program OK Summer stage-a i ove godine dodatno će upotpuniti sadržaje Nektar OK Festa, koji će i ovoga puta svima onima koji se odluče biti na Tjentištu priuštiti 72 sata neprekidne zabave i jedinstveno iskustvo festivalskog provoda.

Uz vrhunska imena inostrane, regionalne i domaće muzičke scene, na tri festivalska stage-a, kao i adrenalinski doživljaj koji donosi rafting na Tari i planinarske šetnje kroz NP Sutjeska, provod na Tjentištu je zagarantovan – ističu organizatori.

Poručuju da su vrata OK kampa otvrorena za sve ljubitelje prirode, druženja i odlične zabave.

Posted by on 2019-04-21. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login