Opština Srebrenica: Raspisan konkurs za dodjelu studentskih stipendija

 

Srebrenica

Srebrenica

Opština Srebrenica je raspisala konkurs za dodjelu trideset dvije (32) stipendije u akademskoj 2011/12. godini redovnim studentima sa područja Opštine.

“Prema Odluci o stipendiranju studenata u akademskoj 2011/12. godini, stipendije se dodjeljuju studentima slijedećih fakulteta: Građevinski, Elektrotehnički, Medicinski, Arhitektonski, Šumarski, Poljoprivredni, Rudarski, Saobraćajni, Ekonomski, Prirodnomatematčki – Fizika, Filozofski(Engleski jezik ), Farmaceutski , Stomatološki, Mašinski, Geodetski,Tehnološki ,Fakultet fizičke kulture , Pravni, kao i studentima koji studiraju na nepomenutim državnim fakultetima, a imaju prosjek ocjena iz prethodne godine preko 9,0. Na konkurs se nemaju pravo prijaviti vanredni studenti i studenti koji su obnavljali godinu”, navodi se u konkursu.

Stipendije se dodjeljuju za deset (10) mjeseci nastavne godine u mjesečnim iznosima od po 100,00 KM.

Krajnji rok za podnošenje prijava za stipendije je 30. april 2012 godine.

Napomena: Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte, na adresu: Opština Srebrenica, Komisiji za dodjelu studentskih stipendija Opštine Srebrenica, ul. Srebreničkog odreda bb, sa naznakom: „JAVNI POZIV ZA DODJELU STUDENTSKIH STIPENDIJA.

Posted by on 2012-04-11. Filed under Srebrenica, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login