Otvoren konkurs za 15. izdanje WHFesta

West Herzegowina Fest

West Herzegowina Fest

U toku je konkurs za prijave radova na West Herzegowina Fest No.15., koji će se održati u Širokom Brijegu od 3. do 5. avgusta.

Kao i do sada, na konkurs se mogu prijaviti muzičari, autori kratkih filmova te pisci kratkih priča, a nakon selekcije, žiri će odlučiti o najboljima.

Za muzički dio festivala potrebno je poslati tri autorske skladbe na e-mail glazba@whfest.com, a autori kratkih filmova mogu na mail film@whfest.com slati radove isključivo u trajanju do 8 minuta.

Kratke priče, koje će nakon selekcije biti objavljene u festivalskom Fanzinu, šalju se isključivo na e-mail kratka.prica@whfest.com. Priča ne smije biti ranije objavljena (što uključuje i društvene mreže), a može imati najviše 9.000 znakova.

Autori kratkih priča takmiče se za novčanu nagradu od 1.000 KM, autori filmova takmiče se za novčanu nagradu od 1.000 KM, a nagrada za muzički dio festivala je snimanje pjesme i snimanje spota.

Konkurs je otvoren do 10. jula 2017. godine.

 

Posted by on 2017-06-07. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login