Otvoren Zimski umjetnički festival UWC-a Mostar

Mostar, festival, UWCIzložbom fotografija “Mostar viđen međunarodnim očima” u Omladinskom kulturnom centru (OKC) Abrašević u srijedu navečer otvoren je jedanaesti po redu Zimski umjetnički festival, u organizaciji Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru.

Na izložbi je predstavljeno dvadesetak fotografija Mostara koje su snimili učenici UWC-a Mostar.

– Riječ je o fotografijama koje prikazuju i pozitivnu i negativnu stranu Mostara, viđenu očima nekoga tko dolazi ‘sa strane’, odnosno međunarodnim očima – kazala je glasnogovornica UWC-a Mostar Adla Velagić-Ćurić.

U sklopu Festivala, kao i svake godine, bit će predstavljeno mnogo kulturnih i umjetničkih događaja, uključujući izložbe, predstave, plesne izvedbe i koncerte.

Festival se nastavlja večeras u 19 sati likovnom izložbom učenika UWC-a Mostar, koja će biti postavljena u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Zimski umjetnički festival bit će zatvoren u nedjelju zajedničkim koncertom učenika mostarske Gimanzije i UWC-a Mostar, koji će biti održan u OKC-u Abrašević u 19 sati.

Posted by on 2018-01-26. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login