Ove godine za Jazz Fest ulaznice jeftinije za studente i penzionere

Jazz Fest Sarajevo

Jazz Fest Sarajevo

Jazz Fest Sarajevo redovno omogućava studentima svih fakulteta u Bosni i Hercegovini da ulaznice za festivalske koncerte kupe po jeftinijim cijenama, međutim, ove godine, na zahtjev posjetilaca Jazz Festa Sarajevo, popust će se odnositi i na penzionere.

– Svjesni ekonomske situacije u kojoj žive i festival i njegova publika, a u želji da ljubiteljima muzike svih generacija omogućimo da uživaju u što većem broju koncerata XXI izdanja festivala, Jazz Fest Sarajevo omogućava 21 posto popusta na punu cijenu ulaznica, tako da će studenti i penzioneri ulaznice moći kupiti po cijenama od 18 KM – navodi se u saopćenju Jazz Festa.

Akcija važi do subote, 21. oktobra, a prilikom preuzimanja ulaznica potrebno je predočiti index, odnosno, ček od penzije.

U saopćenju se navodi da je moguće rezervirati ulaznice za sve festivalske koncerte, ali ne više od jedne ulaznice po koncertu.

Posted by on 2017-10-18. Filed under Jazz Fest Sarajevo, Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login