Par isprobao 400 poza iz Kamasutre

seksEmily Hiley (25) i njen dečko Chris Eltringham (21) iz Birmingema pronašli su zanimljiv način da osvježe svoj sekusualni život. Uz pomoć interaktivnog 3D vodiča hrabro su se upustili u svijet Kamasutre.

Emily i Chris ovladali su i najsloženijim Kamasutra pozama. Emily, koja iz prethodne veze ima četvorogodišnje dijete, i Chris su započeli vezu 2011. godine. Ipak, i pored slaganja, strast između njih dvoje je ubrzo počela da prestaje, pa su nastali prvi problemi na seksualnom planu. Rješenje je pronađeno u tehnologiji i Kamasutra savjetima, koji su doveli do toga da su Chris i Emily postali “opsjednuti “ isprobavanjem novih stvari u seksu i to svakodnevno.

“Zaista nam je lako da probamo nove poze, ekran može da se okrene za 360 stepeni i da se pogleda svaka od njih. Ponekad je potrebno i malo lukavstva da zauzmete novu pozu. Ali na ovaj način mi tačno znamo kako da legnemo, stojimo ili klečimo”, objasnila je Emily.

Sve je krenulo od kupovine knjige o Kamasutra koja je sadržala 365 poza. Nakon što su sve poze isprobali, potražili su dodatni način da zadovolje svoje seksualne apetite. Nabavili su interaktivni program koji je sadržao dodatnih 69 položaja.

Posted by on 2013-08-10. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login