Pariz: Bizarna saobraćajna nesreća

sudar- ilustracija

sudar- ilustracija

Automobilska nesreća koja se nedavno dogodila na cesti M6 u Parizau navodno se drži u tajnosti. Ono što je u početku izgledalo kao tipična nesreća pretvorilo se u nešto što prije sliči Dosjeima X ili Zoni sumraka.

Brojni svjedoci te pariške saobraćajne nesreće kažu da su vidjeli jako svjetlo koje je isijavalo iz jednog od vozila prije nego se dogodila nesreća, a da stvar bude zanimljivija vidjeli su i kako osoba iz jednog od vozila jednostavno nestaje da bi se zatim ubrzo opet pojavila.

Detalji neobične nesreće polako počinju isplivavati s obzirom da su vlasti odlučile podići embargo sa curenja informacija sa tog slučaja. Vjeruje se sa postoji veza između jednog incidenta u Parizu i nedavne nesreće na cesti M6 jer je sad sasvim evidentno kako postoji određena količina neobjašnjivih aktivnosti u oba slučaja.

Svi detalji međutim još uvijek su nepoznati javnosti, a zasad se jedino zna da su dva vozila učestvovala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Eiffelovog tornja, iako je tačno mjesto nesreće još uvijek tajna.

Pariška saobraćajna policija je vrlo brzo reagovala kako bi utišala priče koje su počele kružiti među svjedocima sudara i događaja koji su mu uslijedili.

Tako je jedan svjedok tvrdio da je vidio jako svjetlo koje isijava iz jednog od vozila prije nego se sudarilo sa drugim vozilom. U drugim izjavama svjedoci koji su prolazili trotoarom tvrde “kako su vidjeli da jedna od osoba iz automobila nestaje na mjestu događaja”.

Pariška policija demantuje te priče i tvrdi da su u sudaru učestvovala dva vozila u kojima su se nalazile četiri osobe, po dvije u svakom. U izvještaju policija je saopštila kako su dva muškarca iz jednog od automobila zadobili opekotine opasne po život zbog vatre koja se pojavila nakon sudara.

Na pitanje zašto ne žele otkriti tačnu lokaciju sudara, policija u službenoj izjavi kaže da “žele osigurati lokaciju” za vrijeme trajanja istrage jer su svjesni toga da bi takva lokacija privukla ljude koji vole nagađati o razlozima sudara. Još su dodali kako bi “to upropastilo eventualne dokaze koji još nisu otkriveni”.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-12. Filed under Svijet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login