Paul McCartney i Ringo Starr u zajedničkom muzičkom projektu

Paul McCartney  Ringo Starr

Paul McCartney & Ringo Starr

Nekadašnji članovi Beatlesa Paul McCartney i Ringo Starr nakon sedam godina ponovno udružuju snage na zajedničkom muzičkom  projektu.

McCartney će na najnovijem Starrovu albumu svirati bas gitaru, što je medijima potvrdio portparol Ringa Starra. Producent njegova zadnjeg abluma Bruce Sugar na Facebook stranici objavio je fotografiju s nekadašnjim Beatlesima u studiju, napisavši da je proveo ‘prekrasan dan’. Glazbenicima će se u studiju pridružiti i gitarist grupe ‘Eagles’ Joe Walsh.

Riječ je o prvoj saradnji dvojice slavnih muzičara nakon 2010. kada je McCartney svirao bas gitaru na Starrovu albumu ‘Y Not’, točnije u pjesmi ‘Peace Dream’ te pjevao u pjesmi ‘Walk With You’. Još nije objavljen naziv novog albuma.

‘Hvala što si došao i odsvirao odličan bas. Volim te stari, mir i ljubav’, napisao je bivši bubnjar Beatlesa na Twitteru ispod fotografije s McCartneyem. Od slavne četvorice danas su živi McCartney i Starr.

Posted by on 2017-02-23. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login