Pele će zaigrati za Santos protiv Barce i Messija?

PeleJedan od najboljih nogometaša svih vremena Brazilac Pele mogao bi ponovo zaigrati u jednoj takmičarskoj utakmici i to za Santos u potencijalnom finalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv Barcelone, piše Goal.com.

Sa 70 godina na leđima Pele bi mogao odigrati koju minutu, ili barem izvesti jedanaesterac ako do njega dođe, za svoj bivši klub Santos na predstojećem Svjetskom klupskom prvenstvu koje će se odigrati u Japanu. Armenio Neto, marketinški stručnjak u Santosu, nije odbacio tu genijalnu ideju iako će je biti vrlo teško sprovesti.

“Ne sumnjam da bi se to moglo organizirati. Sve ovisi o treneru. Ako smatra da bi Pele motivirao igrače da igraju iznad svojih mogućnosti zašto ne?”, rekao je Neto.

Neto isto tako vjeruje da bi izravni dvoboj na terenu između Pelea i Messija izazvao veliko zanimanje publike, a ujedno i finansijsku zaradu. Predsjednik Santosa Luis Ribeiro također smatra da ideja nije loša, te odluku, baš kao i Neto, prepušta treneru.

“Moramo vidjeti s trenerom jer je ipak to njegova ekipa i odluka”, rekao je Ribeiro.

Brazilski mediji raspisali su se nedavno da je legenda Brazila počela trenirati, a možda je i jasan razlog zašto.

Posted by on 2011-08-04. Filed under Sport, Svjetsko fudbalsko prvenstvo. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login