Pet pravila za uspješan prvi seks

prvi seks, seksMuškarci od prvog seksa s novom ženom strahuju isto kao i žene kad se nađu u istoj situaciji.

Zato su se znalci s portala Askmen potrudili da im ponude nekoliko važnih savjeta kako bi ih žene zadržale u dobrom sjećanju i ponovo poželjele u krevetu

1. Za početak, uvijek morate imati prezervativ sa sobom. Ona mora da zna da vodite računa i o svom i o njenom zdravlju i sigurno ne želi da strahuje da li će nakon prvog seksa ostati u drugom stanju.

2. Budite pametni i ne zovite je kod sebe ako živite s roditeljima, to je definitivno loša ideja. U slučaju da živite sami, potrudite se da vam stan izgleda pristojno, jer neuredna soba ubija želju za seksom.

3. Imajte na umu prvo pravilo seksa – nikad, ali nikad se nemojte izvinjavati ako vam je izvedba bila loša jer ćete samo pogoršati stvar.

4. Nadalje, kad ona izađe iz kreveta, a nije krenula po čašu vode ili do toaleta, krenite za njom. U slučaju da je odlučila da ide kući, obavezno ponudite da je odvezete.

5. Nikad nemojte reći da ćete joj pozvati taksi – em je više nikad nećete vidjeti, em će cio grad znati da ste obična muška svinja.

Posted by on 2013-11-07. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login