Počela prodaja ulaznica za meč BiH – Kipar

Nogometna reprezentacija, BiHProdaja ulaznica za prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko nogometno prvenstvo 2016. između Bosne i Hercegovine i Kipra počela je danas. Štampano je 11.000 ulaznica, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (jug i sjever), saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Sedam hiljada ulaznica bit će u prodaji putem poslovnica “Centrotransa”, ovlaštene partnerske agencije NSBiH. Jedna osoba moći će kupiti najviše tri ulaznice, uz predočavanje lične karte a kupovina ulaznica maloljetnim osobama neće biti dozvoljena.

Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom također neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica, poručuju iz Nogometnog saveza.

Četiri hiljade ulaznica rezervirano je za potrebe: igrača “A” reprezentacije, stručnog štaba, organizirane i registrirane navijačke grupe reprezentacije BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, članove organa i tijela NSBiH, kantonalne i područne saveze, putem entitetskih saveza, klubove Premijer lige BiH, zaslužne nogometne radnike, sponzore i partnere NSBiH, organe i institucije državnog i entitetskog nivoa, te administraciju Saveza.

Nogometna asocijacija Kipra dobit će 120 ulaznica za svoje navijače, koji će biti smješteni u dijelu zapadne tribine prema tribini sjever.

Prvi susret kvalifiakcija za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj selekcija Bosne i Hercegovine igra 9. septembra protiv Kipra na stadionu “Bilino polje” od 20 sati i 45 minuta, uz direktan prenos na BHT 1 i BH radiju 1.

Posted by on 2014-09-02. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login