Položaj 69 za one koji znaju uživati!

Zadovoljite jedno drugo oralno. Istovremeno. Otkrijte moguće inačice tog položaja za uživanje…

69Broj 69 označava položaj, u kome oba partnera simultano jedno drugo oralno zadovoljavaju. Pruža stimulativan pogled na partnerove spolne organe, a u osnovnoj je inačici fizički nenaporan i nezahtjevan. Odličan je za postizanje istovremenih orgazama, partneri mogu voditi jedan drugoga prema užitku, produžavati ga i truditi se oko odgode užitka. Partner može koristiti prste za stimulaciju analnog otvora ili dildo/vibrator za dodatno obogaćivanje njenog užitka.

Klasični 69

U klasičnoj poziciji je žena gore, što je praktično zbog manje težine, lakšeg felacija, kontrole. Obrnuta situacija takvog položaja je već zahtjevnija, jer muškarac uz preveliku strast i i nagle kretnje može povrijediti partnericu, koja nema manevarskog prostora. Ženski je klitoris teže dostupan i cjelokupna mogućnost razgledanja nije tako izdašna kao kod obrnute varijante. Partneri se mogu okrenuti na bok, taj položaj opet ženi pruža više slobode. Prikladan je prije svega za ljude snažnije građe ili one, koji brzo imaju osjećaj sputanosti.

Za odvažne

A najzahtjevnije su varijacije, gdje muškarac sjedi, kleči ili stoji. Svakako muškarac mora za to biti dovoljno snažan, a žena primjerene konstitucije. Zapravo oba partnera imaju prilično težak posao. Navala krvi u glavu žene može omesti cijelo iskustvo, a muškarac mora napeti priličan broj mišića, istovremeno nježno vrtjeti jezikom i paziti da ne ispusti partnericu ili da se oboje ne prevrnu. Ti položaji svakako pružaju izazov mladim parovima, no za postizanje dobrog orgazma nisu najprimjereniji.

intimatemedicine / bih-x.info

Posted by on 2010-03-17. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login