Poreč domaćin Europskog juniorskog i kadetskog kupa u streličarstvu

Poreč

Poreč

U Poreču će se od 9. do 14. jula održati Europski juniorski i kadetski kup u streličarstvu čime će ovaj turistički grad pet dana ponovno postati kulisa najboljim europskim mladim streličarima iz više od 30 zemalja, javili su organizatori ovog takmičenja na konferenciji za novinare održanoj u Poreču.

Ustvrdivši kako je do danas za ovo takmičenje registrirano više od 310 streličara, što je više nego ikad do sada, uz sedamdesetak pratećih osoba, predsjednik Hrvatskog streličarskog saveza te predsjednik Organizacijskog odbora Europskog juniorskog kupa Darko Uidl istakauo je kako je za njega ovaj događaj izuzetno bitan jer se ovim takmičenjem streličarstvo vraća u Poreč.

“Plan Hrvatskog streličarskog saveza je biti u Poreču cijelog proljeća, s obzirom da sportašima odgovara smještaj, vrhunska prehrana, kao i igrališta do kojih sportaši lako dolaze pješice”, kazao je Uidl dodavši kako je velika želja Hrvatskog streličarskog saveza otvorenje trening centra upravo u Poreču.

Posted by on 2017-06-13. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login