Posthumni album Amy Winehouse od ponedjeljka u prodaji

Amy Winehouse

Amy Winehouse

Posthumni album Amy Winehouse, “Liones: Hidden Treasures”, pojaviće se u prodaji od ponedjeljka, 5. decembra.

Album sadrži 12 pjesama od kojih je neke pjevačica snimila još 2002., godinu dana prije izlaska njenog debi albuma “Frank”, kao i posljednju pjesmu koju je ikada snimila, duet sa Toniem Benettom “Body & Soul”, koja je ove godine nominovana za muzičku nagradu Gremi u kategoriji najbolje izvođenje pop numere dueta ili grupe.

Kritičarima su se posebno dopale pjesma u rege maniru “Our Day Will Come” i “Halftime”, dok su dvije numere koje je trebalo da se nađu na njenom trećem, nikada realizovanom albumu, “Between The Ćeats” and “Like Smoke”, u izvođenju sa reperom Nas, tek naznaka pravog materijala.

Jedna funta (1,60 dolara) od svake prodate kopije albuma biće uplaćena u Fondaciju Amy Winehouse koja pomaže problematičnim tinejdžerima.

Amy Winehouse (27) nađena je mrtva u svom domu u Londonu 23. jula. Istraga je pokazala da je umrla od trovanja alkoholom. Album “Liones: Hidden Treasures” je trenutno najtraženiji među budućim izdanjima u britanskoj online prodavnici Amazon.

Posted by on 2011-12-03. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login