Poziv na radnu akciju čišćenja i uređenja okoliša mjesnih zajednica Grada Mostara

Povodom obilježavanja 22.5. Svjetskog dana biološke raznolikosti i 5.6. Svjetskog dana zaštite okoliša, Fond za zaštitu okoliša HNK u saradnji s Vladom HNK, Gradskom upravom Grada Mostara, Upravom za Civilnu zaštitu i vatrogastvo HNK, Komunalnim poduzecima Grada Mostara i NVO sektorom u mjesecu maju i junu provoditi ce niz aktivnosti s ciljem povećanja svijesti kod djece, mladih i građana o očuvanju okoliša u našem Kantonu.

Mostar
Mostar

Ovim putem pozivaju se djeca, roditelji, udruge i ostali građani mjesnih zajednica Grada Mostara da se 25.5.2019. godine pridruže akciji čišćenja i uređenja svojih mjesnih zajednica, kako bi se očistile okućnice oko zgrada i domova te uredili i obnovili parkovi i zelene površine te na taj način svojim sudjelovanjem doprinijeli očuvanju, unaprjeđenju i zaštiti okoliša. Početak radne akcije je u 9:00 sati, a u 14 sati slijedi ručak u prostorijama mjesnih zajednica.

Fond će organizirati uređenje devastiranih područja, angažirati će potrebnu mehanizaciju za čišćenje i odvoz otpada te osigurati sitni inventar (vreće, rukavice, makaze, grablje, lopate…itd) koji se može preuzeti u prostorijama mjesnih zajednica.

Tokom trajanja akcije kamioni će obilaziti po kvartovima i odvoziti prikupljeno smeće.

NAPOMENA:
• Molimo sudionike da se prikladno obuku (zaštitna odjeća i obuća – duge hlače, kombinezoni, patike/gojzerice i sl.)!
• Za sve sudionike akcije osigurano je osvježenje (pice i kuhana hrana – kuhani grah).
• U slučaju kiše akcija će se odgoditi.
• Kontakt broj: 036 446 202

Posted by on 2019-05-19. Filed under Ekologija, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login