Proizvodi Tešanjskih vrela uskoro u čitavom Arapskom zaljevu

Tešanjska vrelaU pogonu Tešanjskih vrela, u kojem pakuju Tešanjski dijamant i Esperanzu, upakovano je prvih 150.000 boca vode pod imenom Natural Spring Water Diamond za kupca u Kuvajtu koji će s brendom Diamond pokrivati distribuciju čitavog Arapskog zaljeva.

Za to tržište su izrađeni sasvim novi dizajni boca i etiketa gdje je primjenjena ‘shrink sleeve’ etiketa koja predstavlja najluksuzniju etiketu na tržištu, što je bio zahtjev Kuvajćana.

“Ubjeđeni su da mogu ugroziti poziciju Eviana na tom tržištu uz ovaj kvalitet vode  i s luksuznim pakovanjem na kome se nije štedjelo” – navode u današnjem saopćenju iz kompanije Tešanjska vrela d.o.o.

U međuvremenu, odabrana je internacionalna agencija koja radi pripreme za mineralnu vodu koja će luksuzom i kvalitetom zasigurno biti konkurencija francuskom brendu Perrier.

Iz kompanije Tešanjska vrela ističu da će nakon pošiljke od tri kontejnera, koja će biti podijeljena budućim distributerima, biti izvršene pripreme i uspostavljena dinamika za kontinuiranu isporuku, a koja u prvoj fazi treba biti oko dva miliona boca.

Posted by on 2013-07-10. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login