Projekt ‘Energa’ okuplja više od 100 izlagača iz 15 zemalja

Sarajevo

Sarajevo

Tradicionalni međunarodni Projekt „Energa“, jedinstveni energetski događaj u regiji koji kroz sajamsko-konferencijske sadržaje već sedmu godinu zaredom tretira oblasti energije, rudarstva i prateće industrije, ove godine će od 6. do 8. juna biti održan u sajamskom prostoru Centra Skenderija u Sarajevu.

Ovaj projekt će, prvi put u Sarajevu, okupiti više od 100 izlagača iz 15 zemalja i 150 učesnika konferencijskog dijela.

Organizacioni odbor Projekta „Energa“ spomenutu privrednu manifestaciju zvanično će najaviti na pres- konferenciji koja će biti odražana danas u 10.45 sati u sajamskom prostoru „Energe“ u Centru Skenderija u Sarajevu.

Na pres-konferenciji će govoriti: Zlatko Alidžanović, predsjednik Uprave programa „Energa 2017“; Mirsad Đonlagić, Predsjednik Inicijativnog odbora Projekta „Energa“, te Mirsad Jašarspahić, predsjednik Privredne komore FBiH.

Također na pres-konferenciji će biti prisutni i predstavnici pokrovitelja i partnera Projekta „Energa“, najavljno je iz Pres-tima Projekta.

Posted by on 2017-06-05. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login