Promocija prve edukativne EE pjesme za BiH – “Stvarno nije teško”

Stvarno nije teškoPjesma je urađena u okviru projekta DELTER koji finansira Evropske unija s ciljem pružanja podrške BiH u ispunjavanju zahtjeva iz Ugovora o energetskoj zajednici, s posebnim naglaskom na energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije.

Muziku, tekst i aranžman pjesme potpisuje umjetnik iz Banja Luke, Đurica Štula, poznatiji kao Grof Đuraz, a za kreativno rješenje CD omota za pjesmu zaslužan je dizajn studio “Promocija Oglašavanje Publicitet” iz Banjaluke.

Prvom javnom izvedbom pjesme “Stvarno nije teško”, te distribucijom CD-ova iste, DELTER projekat želi uz pomoć radio stanica doprinijeti racionalnijem korištenju energije bh. građana.
Nakon promocije, svi prisutni imat će priliku uživati u unikatnoj izvedbi svima znaninh svjetskih i domaćih hitova koje su za ovu priliku osmislili Grof Đuraz i bend Vanja The Frog najavljujući sjajnu zabavu te povratak na radio talase.

Promocija pjesme je dio finalnog treninga projekta DELTER koji se održava od 26. do 29. juna 2012. u Tesliću. Od novembra 2011. godine DELTER je održao dvije obuke na temu jačanja kapaciteta bh opštinskih službenika, a ovo će biti treći i završni trening u sklopu DELTER projekta, koji ima za cilj da po prvi put okupi sve učesnike projekta koji dolaze iz 21 bh općine uključujući oba entiteta i Distrikt Brčko.

Link za besplatan download pjesme “Stvarno nije teško”:

www.delter.eu

www.grofdjuraz.com

Posted by on 2012-06-29. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login